MX-RELAY E-Mail Archiving Service

Waarom e-mail archivering toevoegen aan uw portfolio?

Back-up van en eenvoudige toegang tot bedrijfsgegevens
Omdat e-mail één van de voornaamste manieren van communiceren is geworden, dient digitale correspondentie beschermd te worden en tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk zijn. Door archivering raakt er nooit meer e-mail kwijt!

Voldoe aan compliance-voorschriften
E-mail moet wettelijk gezien hetzelfde worden behandeld als papieren post. Het ontbreken van e-mailarchivering kan leiden tot juridische problemen, hoge boetes, het verliezen van rechtszaken en een beschadigde reputatie.

Verbeter de performance van uw IT systeem
E-mailarchivering in de cloud elimineert problemen met opslag op lokale servers en voorkomt overbelasting van de lokale e-mailinfrastructuren.

De MX-Relay Cloud Archiving Service biedt veilige cloud-gebaseerde archivering, waardoor organisaties aan veeleisende compliance-eisen kunnen voldoen.

De MX-Relay Cloud Archiving-service kan worden geïntegreerd met Office 365, Exchange en andere e-maildiensten om een compleet cloudgebaseerd archief te bieden zonder dat extra hardware of software voor de klant vereist is. Dankzij een multifunctionele invoegtoepassing voor Outlook, mobiele apps voor iOS en Android en een speciale webinterface kunnen eindgebruikers alle berichten ophalen en herstellen die ooit zijn verzonden of ontvangen, zelfs als ze van de e-mailserver zijn verwijderd.

Door uw email in de cloud op te slaan voorkomt u problemen met opslag op lokale servers en overbelasting van de lokale e-mailinfrastructuren.

Het voordeel van MX-Relay E-Mail Archiving Service

  • Eenvoudige prijs per gebruiker zonder extra kosten
  • Geen hardware of software vereist
  • Geautomatiseerde setup voor snelle implementatie
  • Outlook-invoegtoepassing voor gecombineerd zoeken in postvakken en archieven
  • Mobiele apps voor toegang vanaf Android en iOS
  • Geautomatiseerde detectie en import van PST’s

E-discovery en Compliance

Het is internationaal verplicht om e-mail te archiveren met een veilige archiveringsmethode die voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Het geïndexeerde archief biedt interactieve zoekmogelijkheden op meerdere niveaus en taggingmogelijkheden, waardoor de MX-Relay Cloud Archiving Service complexe audit- en ontdekkingsoefeningen kan ondersteunen. Geselecteerde gegevens kunnen zo lang als nodig bewaard worden in de bewaarplicht en geëxporteerd worden indien nodig voor latere analyse of openbaarmaking.

Contact

HEEFT U EEN VRAAG OF OPMERKING? VUL ONS FORMULIER IN!

Contact formulier

Contact gegevens

Taag 77
2491 CS Den Haag
Nederland

Routeplanner

sales@mx-relay.com
Voor support: kijk op onze F.A.Q. pagina

NL/ENG: +31703206794
IT: +3313835428

Maandag t/m vrijdag:
9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag -Zondag:
Gesloten