MX-Relay SMTP Service

Omzeil all data limieten die internetproviders hebben op hun uitgaande email service

SMTP service van MX-Relay is een betrouwbare, krachtige, makkelijk te gebruiken service welke de afleverbaarheid van al uw marketing en transactionele e-mails maximaliseert

Er zijn een aantal zeer belangrijke redenen om een professionele SMTP server te gebruiken: voor het “spam tijdperk” was het versturen van e-mail geen probleem. Tegenwoordig, is het belangrijk om de regels van alle email servers te volgen, om te voorkomen dat berichten in spam folders belanden of zelfs helemaal verwijderd worden door e-mail servers.
Verschillende e-mail servers behandelen e-mails op verschillende manieren, gebaseerd op de reputatie van SMTP servers, white- en black-lists. SMTP servers die aangeboden worden door standaard internetproviders zijn niet altijd betrouwbaar: ze gebruiken willekeurige IP adressen en zo nu en dan zijn deze IP’s ge-blacklist, wat problemen oplevert als u e-mails wilt versturen.
Het ergste is dat u niet op de hoogte bent van deze problemen: u verzend uw e-mails, maar u zult nooit weten of ze ook daadwerkelijk aankomen.

De SMTP Service van MX-Relay zorgt ervoor dat u kunt genieten van hogere deliverability ratios

Hoe zien e-mail servers uw smtp server? Betrouwbaar of niet?

Als uw server niet als betrouwbaar te boek staat, zullen bijna alle standaard e-mail servers uw berichten vertragen. In het beste geval zullen uw e-mails naar een gray-list of spam folder verdwijnen, in het ergste geval zullen de berichten geweigerd worden.
Deze e-mail servers, zoals Hotmail, Gmail, Comcast en vele andere (dit veranderd dagelijks), hanteren erg strikte regels vanwege het spam gedrag van hun gebruikers; hierdoor komt het vaak voor dat gewone berichten in spam folders belanden.

Door gebruik te maken van de SMTP service van MX-Relay worden uw e-mails als betrouwbaar gezien door alle e-mail servers, en zal dit uw e-mail deliverability verhogen.

MX-Relay levert dus een betrouwbare en kosteneffectieve SMTP service. Wij zorgen ervoor dat uw e-mails op professionele manier verstuurd worden. Dit betekend dat alle e-mail servers uw berichten als veilig herkennen en al uw berichten worden bezorgt.

Contact

HEEFT U EEN VRAAG OF OPMERKING? VUL ONS FORMULIER IN!

Contact formulier

Contact gegevens

Taag 77
2491 CS Den Haag
Nederland

Routeplanner

sales@mx-relay.com
Voor support: kijk op onze F.A.Q. pagina

NL/ENG: +31703206794
IT: +3313835428

Maandag t/m vrijdag:
9:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag -Zondag:
Gesloten