Stop Phishing: Test 30 dagen gratis

U kunt met onze 30 dagen trial geheel kosteloos het gemak en de zekerheid van Office365 Inbox Defense ervaren. Vul het formulier op onze website in en vraag de trial direct aan!

Bescherm uw mailbox tegen Phishing met Office365 Inbox Defense

Inbox Defense detecteert bedreigingen die traditionele e-mail security gateways niet kunnen herkennen.

Dankzij een geavanceerde AI-engine is Office365 Inbox Defense in staat om gepersonaliseerde phising berichten te herkennen en blokkeren. De AI-engine blijft constant leren van unieke communicatiepatronen en afwijkingen. Zodra er een afwijking wordt gesignaleerd plaatst de dienst de aanval direct in quarantaine en geeft u een waarschuwing. Bovendien achterhaalt de dienst welke medewerkers binnen uw organisatie het grootste risico lopen op ‘spear phising’.

Lees meer informatie op Office365 Inbox Defense website of vraag direct een trial aan en probeer het 30 dagen gratis!

Lees meer

Hoe werkt Inbox Defense

Inbox Defense analyseert unieke communicatiepatronen van een organisatie om afwijkingen van bijvoorbeeld afzender, ontvanger of e-mailadres snel te detecteren. Daarnaast wordt de bodytekst van de e-mail geanalyseerd om te achterhalen of er sprake is van een spearphishing aanval. Inbox Defense combineert beide methoden om te bepalen of een e-mailbericht deel uitmaakt van een aanval.

Het integreert rechtstreeks met Microsoft Office 365 API’s om aanvallen te detecteren die afkomstig zijn van zowel interne als externe bronnen, inclusief bedreigingen die mogelijk al in uw Postvak IN zitten.

Lees meer

Stop phising berichten in uw Office365 inbox

Iedereen is een doelwit van phishing. Bedrijven, ongeacht hun omvang, zijn kwetsbaar en het is aan hen om voorzorgsmaatregelen te nemen voordat het te laat is. Inbox Defense detecteert phishing berichten en blokkeert e-mailaanvallen die worden gestart vanuit besmette accounts. Inbox Defense is beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Office365.

Bekijk hier de prijslijst of vraag direct een gratis trial van Inbox Defense aan!

Voordelen  van Office365 Inbox Defense

E-mailbeveiliging is niet meer wat het was

Inbox Defense detecteert bedreigingen die traditionele e-mail security gateways niet kunnen herkennen. Van de combinatie van phishing- en BEC-aanvallen tot interne dreigingen en merkgebonden impersonatie. Inbox Defense stopt phishing en beschermt u e-mail.

Blokkeer bedreigingen die al in uw inbox staan

Traditionele e-mailfilters filteren alleen inkomende e-mails. Inbox Defense integreert rechtstreeks in Office 365 om bedreigingen in uw e-mailsysteem te vinden die beveiligings gateways niet kunnen zien. Check zelf welke bedreigingen zich nu in uw inbox verbergen met de gratis Office365 Security check. 

Artificial Intelligence voor realtime e-mailbeveiliging

Inbox Defense leert de unieke communicatiepatronen van uw bedrijf om gepersonaliseerde fraude realtime te detecteren ter bescherming van phishing, tegen het binnendringen van business e-mail compromise en het overnemen van accounts. 

Gratis Office365 Security Check

Onze gratis Office365 security check controleert zakelijke e-mailaccounts op de aanwezigheid van APT’s zoals ransomware- en phishing-aanvallen. Hieruit volgt een rapportage over de geavanceerde dreigingen die in de Exchange Online-accounts zijn aangetroffen, ingedeeld op gebruiker en mailbox. Het rapport brengt daarnaast in kaart hoe deze dreigingen zich binnen de organisatie zouden kunnen hebben verspreid via geïnfecteerde gebruikers. Indien gewenst, kunnen wij met de uitslag van dit rapport aanbevelingen doen voor het verwijderen van deze dreigingen. Check zelf welke bedreigingen zich nu in uw inbox verbergen met de gratis Office365 Security check.

Onze services zijn onderdeel van een centraal cloud platform en zeer geschikt om gecombineerd af te nemen. Onze Office365 services kunnen worden beheerd vanuit 1 omgeving.

Meer weten over onze diensten?

Voor vragen of advies over de juiste dienst zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

MX-Relay
Telefoonummer:

(+31) 70 415 4839

Adres: Taag 77, 2491 CS, Den Haag, Nederland
E-mail: info@mx-relay.com