Office365 Backups: Test 30 dagen gratis

U kunt met onze 30 dagen trial geheel kosteloos het gemak en de zekerheid van Office365 Backups ervaren. Vraag de trial direct aan!

MX-Relay

Raak nooit meer belangrijke e-mails & bestanden kwijt met Office365 Backups

Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Cloud. Waar nodig kunt u uw data in een paar muisklikken weer terugzetten. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

Lees meer informatie op Office365 Backups website of vraag direct een trial aan en probeer het 30 dagen gratis!

Lees meer

Essentiële Office365 Backups functies

  • Snelle en eenvoudige restore
  • Eenvoudig zoeken en terugvinden van back-upgegevens uit de cloud portal
  • Point-in-time herstel van mailbox-, map-, bestands- en e-maildata
  • Flexibel herstel naar de originele of andere gebruikersaccounts
  • Gedetailleerde rapportage, statistieken en audit logging
  • Back-upstatus en statusbewaking voor elke back-up bron
  • Geautomatiseerde e-mailalerts met wijzigingen sinds de laatste back-up
Lees meer

Back-up Microsoft Teams met Office365 Backups

Back-up en herstel van Microsoft Teams-gegevens is mogelijk met Office365 Backups. Gegevens die in Microsoft Teams worden gepost en gedeeld, worden in Exchange Online en SharePoint Online opgenomen. Met Office365Backups kunt u Teams-gegevens, waaronder chats, documenten en sites, zoeken en herstellen.

Het is ook mogelijk om gegevens die aan Teams-tabbladen -en kanalen zijn gekoppeld te herstellen en vervolgens handmatig opnieuw aan de betreffende Teams-locatie te koppelen. Naast Exchange-, SharePoint- en OneDrive for Business-objecten ondersteunt Office365 Backups ook Office 365-groepsmailboxen en OneNote-notitieblokken.

Voordelen van Office365 Backups

Verwijderde bestanden

Microsoft Office 365 bewaart verwijderde data in de prullenbak voor 93 dagen. Terugzetten van folders en mailboxen is een moeizaam, handmatig en kostbaar proces, waar u niet op zit te wachten. Office365 Backups maakt automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Barracuda Cloud opslag. Waar nodig kunt u uw data in een paar muisklikken weer terugzetten. 

Voorkom interne bedreigingen

Ongeveer 70 procent van alle verloren gegevens is te wijten aan het per ongeluk of op een schadelijke manier verwijderen van gegevens door medewerkers. De basisherstel optie welke Microsoft Office365 biedt, is niet toereikend genoeg om uw gegevens zo snel mogelijk te herstellen. Office365 Backups biedt uitgebreide, kosteneffectieve en schaalbare bescherming van uw Office 365-gegevens, zonder dat dit uw infrastructuurkosten verhoogt.

Altijd alle mails beschikbaar

Toegang tot, zoeken naar en ophalen van uw beveiligde Office 365 data vanaf elk apparaat wat met internet verbonden is. Zoek specifieke items, folders, mailboxen of zoek naar een item binnen bepaald tijdsbestek of een item wat door een specifieke gebruiker gemaakt is met de point-in-time recovery. U bepaalt waar uw geselecteerde data opgeslagen wordt: op het originele account of op elke andere locatie die u kiest.

Ongelimiteerde opslag

Office365 Backups biedt een licentie per gebruiker aan. Deze online Backup is geschikt voor alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de cloud. Met Office365 Backups ontvangt u Unlimited opslag en dataretentie en periodieke rapportages van uw gegevens. Download direct onze prijslijst.

Onze services zijn onderdeel van een centraal cloud platform en zeer geschikt om gecombineerd af te nemen. Onze Office365 services kunnen worden beheerd vanuit 1 omgeving.

Meer weten over onze diensten?

Voor vragen of advies over de juiste dienst zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

MX-Relay
Telefoonummer:

(+31) 70 415 4839

Adres: Taag 77, 2491 CS, Den Haag, Nederland
E-mail: info@mx-relay.com