Project Description

Poelmann & van Hengel Automatisering

Waarom Poelmann & van Hengel Automatisering heeft gekozen om reseller te worden van MX-Relay? 

Als reseller/MSP bent u op zoek naar een partij die uw omzet verhoogd, toegevoegde waarde levert en waar u verder geen omkijken naar heeft. Dit is dan ook de reden waarom reseller Poelmann & van Hengel Automatisering sinds 2017 samenwerkt met MX-Relay. Deze samenwerking op het gebied van e-mail beveiliging heeft geresulteerd in een partnerschap waarbij partner en dienst elkaar perfect aanvullen. Download de referentiecase en lees alles over de samenwerking tussen Poelmann & van Hengel Automatisering en MX-Relay.

Verhoog uw omzet met toegevoegde waarde voor uw klanten

Als IT Reseller, IT Bedrijf of MSP bent u op zoek naar de partij die toegevoegde waarde levert. Kiest u voor MX-Relay dan kiest u voor kennis, bekwaamheid, redundantie en een volledig klantgerichte e-mail beveiligingsoplossing. U hoeft bovendien geen hardware of software te installeren, MX-Relay is 100% cloud.

 

Download: Business Case PVH Automatisering

Over PVH Automatisering

Poelmann & van Hengel Automatisering levert vanaf het mooie waddeneiland Texel, ICT diensten aan het MKB. Samen met MX-Relay wordt er tijd en kosten bespaart doordat spamfilter dienstverlening onder wordt gebracht bij hosted service partner.

Wilt u ook aan de slag met MX-Relay en reseller worden van Nederlands #1 in e-mailbescherming, neem dan contact met ons op.