MX-Relay - Inbound E-Mail Protection

Wij zijn MX-Relay

Wij zijn MX-Relay. Al bijna 2 decennia lang beschermen wij e-mail infrastructuur van bedrijven. Technologische innovaties dagen onze spamexperts uit om continue te werken aan de nieuwste e-mail beveiligingsconcepten.

Wat doen wij? Het meest eenvoudige en betrouwbare e-mail beveiligingssysteem van het web aanbieden. Deze is gericht op de totale e-mail infrastructuur, met focus op spam & malware, fraudebescherming en bewustzijn van gebruikers en organisaties zelf.

Protecting e-mail

MX-Relay beschermt elk moment van de dag e-mail. Gedreven door het feit dat online aanvallen nog steeds beginnen met één simpele e-mail. Deze aanvallen kunnen uiteindelijk bedrijfsactiviteiten verstoren, financiële schades veroorzaken en zelfs de bedrijfsintegriteit in gevaar brengen.

Betrouwbaar

Door de combinatie van zeer betrouwbare en bewezen technologieën en de jarenlange ervaring van onze spamexperts, heeft MX-Relay een assortiment van hoogwaardige e-mail beveiligingsoplossingen samengesteld om u hiertegen te beschermen.

Eenvoudig

Van hoog ontwikkelde diensten om beveiligingsbewustzijn binnen organisaties te vergroten, tot het introduceren van slimme anti-spam diensten, e-mail archivering en back-up mogelijkheden van uw totale mailomgeving. Alles is binnen 5 minuten “up and running” en klaar voor gebruik. U hoeft geen hardware of software te installeren en het is 100% cloud.

Producten

InboundOutboundIn- en OutboundSMTP Service
inbound filteringXX
outbound filteringXXX
toegang tot admin panelXX
tot 96 uur mail baggingXX
incl. fallbackXX
onbeperkt e-mail versturenX
Vraag direct prijsinformatie aan
30 dagen gratis

Probeer 30 dagen gratis

Het meest eenvoudige en betrouwbare e-mail beveiligingssysteem van het web. Gericht op de totale e-mail infrastructuur, met focus op fraudebescherming, spam & malware en bewustzijn van gebruikers en organisaties. Probeer het nu zelf.

MX-Relay uitgelegd in 1 minuut!

Is e-mail archiveren verplicht

Elke onderneming, dus ook een zzp’er, is verplicht om e-mail te archiveren. Niet alleen door de hoeveelheden e-mails is het noodzakelijk geworden om al deze digitale informatie zorgvuldig te beheren en te archiveren. Ook worden er steeds hogere eisen gesteld aan IT processen. Bedrijven zijn wettelijk verplicht om hun e-mailberichten, maar ook boeken, documenten en andere digitale data zoals elektronische bankafschriften, agenda’s, correspondentie, software en databestanden te bewaren. Zodra een e-mail informatie bevat die voor het werk van belang is, moet deze gearchiveerd worden. De wettelijke bewaarplicht voor het bewaren van facturen en overeenkomsten is zeven jaar. Dit maakt e-mail archivering geen vrijblijvende aangelegenheid, maar een noodzakelijkheid.

Probeer 30 dagen gratis

Integratie

Cloud Archiving kan worden geïntegreerd met Office 365, Exchange en andere e-maildiensten om een compleet cloud gebaseerd archief te bieden zonder dat extra hardware of software voor de klant vereist is. Dankzij een multifunctionele invoegtoepassing voor Outlook, mobiele apps voor iOS en Android en een speciale webinterface kunnen eindgebruikers alle berichten ophalen en herstellen die ooit zijn verzonden of ontvangen, zelfs als ze van de e-mailserver zijn verwijderd. Door uw email in de cloud op te slaan voorkomt u problemen met opslag op lokale servers en overbelasting van de lokale e-mailinfrastructuren.

Probeer 30 dagen gratis

Waarom geen backup als archief

Kan dan de backup niet als archief worden gebruikt? Die hebben we toch al. Ja, het zou kunnen, maar er kleven wel twee bezwaren aan:

Zoeken in backups is (heel) lastig. Backups zijn slecht doorzoekbaar. Bewaarde administratie moet in te zien zijn, en dat is met backups maar beperkt het geval.  Daarnaast worden Backups niet geconverteerd (archieven wel). Een echt archief wordt meegenomen bij een eventuele conversie naar een nieuw systeem. Een backup wordt nooit geconverteerd. Dus wanneer het bedrijf overschakelt op een nieuw systeem, is de backup waardeloos. Voor de backup is dat misschien niet zo van belang, maar voor een ‘backup-als-archief’ wel.

Probeer 30 dagen gratis

Meer weten over onze diensten?

Voor vragen of advies over de juiste dienst zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

MX-Relay
Telefoonummer:

(+31) 70 415 4839

Adres: Taag 77, 2491 CS, Den Haag, Nederland
E-mail: info@mx-relay.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.