MX-Relay - Inbound E-Mail Protection

Wij zijn MX-Relay

Wij zijn MX-Relay. Al bijna 2 decennia lang beschermen wij e-mail infrastructuur van bedrijven. Technologische innovaties dagen onze spamexperts uit om continue te werken aan de nieuwste e-mail beveiligingsconcepten.

Wat doen wij? Het meest eenvoudige en betrouwbare e-mail beveiligingssysteem van het web aanbieden. Deze is gericht op de totale e-mail infrastructuur, met focus op spam & malware, fraudebescherming en bewustzijn van gebruikers en organisaties zelf.

Protecting e-mail

MX-Relay beschermt elk moment van de dag e-mail. Gedreven door het feit dat online aanvallen nog steeds beginnen met één simpele e-mail. Deze aanvallen kunnen uiteindelijk bedrijfsactiviteiten verstoren, financiële schades veroorzaken en zelfs de bedrijfsintegriteit in gevaar brengen.

Betrouwbaar

Door de combinatie van zeer betrouwbare en bewezen technologieën en de jarenlange ervaring van onze spamexperts, heeft MX-Relay een assortiment van hoogwaardige e-mail beveiligingsoplossingen samengesteld om u hiertegen te beschermen.

Eenvoudig

Van hoog ontwikkelde diensten om beveiligingsbewustzijn binnen organisaties te vergroten, tot het introduceren van slimme anti-spam diensten, e-mail archivering en back-up mogelijkheden van uw totale mailomgeving. Alles is binnen 5 minuten “up and running” en klaar voor gebruik. U hoeft geen hardware of software te installeren en het is 100% cloud.

Producten

Inbound Outbound In- en Outbound SMTP Service
inbound filtering X X
outbound filtering X X X
toegang tot admin panel X X
tot 96 uur mail bagging X X
incl. fallback X X
onbeperkt e-mail versturen X

Probeer 30 dagen gratis

Het meest eenvoudige en betrouwbare e-mail beveiligingssysteem van het web. Gericht op de totale e-mail infrastructuur, met focus op fraudebescherming, spam & malware en bewustzijn van gebruikers en organisaties. Probeer het nu zelf.

MX-Relay uitgelegd in 1 minuut!

INBOUND E-MAIL PROTECTION

Nooit meer last van spam in uw mail dankzij MX-Relay. Wij bieden u de meest geavanceerde spamfilter oplossing voor uw business. Onze spamfilters werken met elke mailserver. De meeste cyberaanvallen beginnen met een gerichte e-mail die tot aanzienlijke (financiële) schade en gegevensverlies kan leiden. MX-Relay beveiligt uw e-mail infrastructuur en beschermt hiermee gebruikers, gegevens en uw organisatie.

OUTBOUND E-MAIL PROTECTION

Steeds vaker staan geïnfecteerde mailservers of computers binnen uw netwerk zonder dat u het weet spam en/of malware te versturen. Met alle gevolgen van dien! U komt op een blacklist en niemand kan meer e-mail versturen. De beheerders moeten de geïnfecteerde computers opzoeken en de ongewenste software verwijderen. Dit kan u veel tijd en geld kosten. Bescherm dus ook al uw uitgaande e-mail!

SMTP SERVICE

Als uw server niet als betrouwbaar te boek staat, zullen bijna alle standaard mailservers uw berichten vertragen. Door gebruik te maken van de SMTP service van MX-Relay worden uw e-mails als betrouwbaar gezien door alle mailservers, en zal dit uw e-mail deliverability verhogen. MX-Relay levert dus een betrouwbare en kosteneffectieve SMTP service. Wij zorgen ervoor dat uw e-mails op professionele manier verstuurd worden.

Meer weten over onze diensten?

Voor vragen of advies over de juiste dienst zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

MX-Relay
Telefoonummer:

(+31) 70 415 4839

Adres: Taag 77, 2491 CS, Den Haag, Nederland
E-mail: info@mx-relay.com