MX-Relay - SMTP Service

SMTP Service

MX-Relay SMTP Service

Omzeil alle data limieten die internet providers hebben op hun uitgaande e-mail service.

SMTP service van MX-Relay is een betrouwbare, krachtige, makkelijk te gebruiken service welke de afleverratio van al uw marketing en transactionele e-mails maximaliseert.

Waarom een professionele SMTP service?

Het is belangrijk om de regels van de mailserver te volgen, om te voorkomen dat berichten in spamfolders belanden of zelfs helemaal verwijderd worden door mailservers. Mailservers behandelen e-mails op verschillende manieren, gebaseerd op de reputatie van SMTP servers, white- en black-lists. SMTP servers die aangeboden worden door standaard internet providers zijn niet altijd betrouwbaar; ze gebruiken willekeurige IP-adressen en zo nu en dan zijn deze IP’s ge-blacklist, wat problemen oplevert als u e-mails wilt versturen. Het ergste is dat u niet op de hoogte bent van deze problemen. Wanneer u uw e-mails verstuurt, zult u nooit weten of deze ook daadwerkelijk zijn aangekomen.

Download Productpaper

SMTP Service van MX-Relay

Betrouwbare, krachtige, makkelijk te gebruiken SMTP service welke de afleverratio van uw marketing en transactionele e-mails maximaliseert. Download onze productpaper en leer meer over wat SMTP Service kan betekenen voor uw uitdaging in het goed bezorgen van e-mail.
Download Productpaper

De SMTP service van MX-Relay zorgt ervoor dat u kunt genieten van hogere afleverratio’s

Als uw server niet als betrouwbaar bekend staat, zullen bijna alle standaard mailservers uw berichten vertragen. In het beste geval zullen uw e-mails naar een gray-list of spamfilter verdwijnen en in het ergste geval zullen de berichten geweigerd worden. Deze mailservers, zoals hotmail, gmail, comcast en vele andere, hanteren erg strikte regels vanwege het spam gedrag van hun gebruikers. Hierdoor komt het vaak voor dat gewone berichten in spam folders belanden.

Door gebruik te maken van MX-Relay SMTP Service worden uw e-mails als betrouwbaar gezien door alle mailservers, waardoor uw aflever ratio omhoog gaat. MX-Relay levert dus een betrouwbare en kosten effectieve SMTP service. Wij zorgen ervoor dat uw e-mails op professionele manier verstuurt worden. Dit betekent dat alle mail servers uw berichten als veilig herkennen, waardoor de berichten altijd bezorgd worden.

Voor een vast bedrag per maand onbeperkt e-mails versturen vanuit 1 server.

MX-Relay is de meest transparante aanbieder van hosted spam filtering oplossingen in de Benelux. Eén vast bedrag per maand onbeperkt e-mail versturen vanuit 1 server. Géén setup kosten en extra kosten voor dataverbruik worden niet doorberekend. Elke aangemelde service kan 30 dagen gratis worden beschermd door MX-Relay. Wij hanteren een fair use policy m.b.t. het aantal verzonden e-mails.

INBOUND E-MAIL PROTECTION

Nooit meer last van spam in uw mail dankzij MX-Relay. Wij bieden u de meest geavanceerde spamfilter oplossing voor uw business. Onze spamfilters werken met elke mailserver. De meeste cyberaanvallen beginnen met een gerichte e-mail die tot aanzienlijke (financiële) schade en gegevensverlies kan leiden. MX-Relay beveiligt uw e-mail infrastructuur en beschermt hiermee gebruikers, gegevens en uw organisatie.

Inkomende E-mailbescherming

OUTBOUND E-MAIL PROTECTION

Steeds vaker staan geïnfecteerde mailservers of computers binnen uw netwerk zonder dat u het weet spam en/of malware te versturen. Met alle gevolgen van dien! U komt op een blacklist en niemand kan meer e-mail versturen. De beheerders moeten de geïnfecteerde computers opzoeken en de ongewenste software verwijderen. Dit kan u veel tijd en geld kosten. Bescherm dus ook al uw uitgaande e-mail!

Uitgaande E-mailbescherming
30 dagen gratis

Probeer 30 dagen gratis

Het meest eenvoudige en betrouwbare e-mail beveiligingssysteem van het web. Gericht op de totale e-mail infrastructuur, met focus op fraudebescherming, spam & malware en bewustzijn van gebruikers en organisaties. Probeer het nu zelf.

Meer weten over onze diensten?

Voor vragen of advies over de juiste dienst zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

MX-Relay
Telefoonummer:

(+31) 70 415 4839

Adres: Taag 77, 2491 CS, Den Haag, Nederland
E-mail: info@mx-relay.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.