MX-Relay - Outbound E-Mail Protection

Outbound E-Mail Protection

MX-Relay Outbound E-Mail Protection

Waarom outbound e-mail protection?

MX-Relay voorkomt domein reputatie schade en doet er alles aan om zo uw domein niet op een blacklist te laten komen. Dit ook nog eens allemaal tegen een hele scherpe prijs.

Bescherm uw reputatie

Meeste bedrijven hebben veel aandacht voor het filteren van inkomende e-mail, maar vergeten de gevaren van uitgaande mail. E-mails worden vaak direct naar de bestemming verstuurd en door zwaktes in het netwerk, zoals onbeveiligde draadloze verbindingen of firewalls waarmee allerlei apparaten outbound SMTP kunnen uitzenden, kan spam of malware door uw netwerk worden uitgezonden. Met alle gevolgen van dien! U komt op een blacklist terecht waardoor het niet meer mogelijk is om nog e-mails te versturen. De beheerders moeten de geïnfecteerde computers opzoeken en de ongewenste software verwijderen. U bent soms dagen bezig om weer van de blacklist af te komen. Kortom, het kost veel tijd en geld.

Een gecompromitteerd account of gecompromitteerde gebruiker in uw netwerk die spam verstuurt kan de reputatie van uw IP adres beschadigen en de e-mail continuïteit voor alle gebruikers in uw netwerk nadelig beïnvloeden. MX-Relay zorgt voor een schoon netwerk en beschermt uw e-mailreputatie. Probeer onze dienst 30 dagen gratis en ervaar het zelf.

Bescherm uitgaande e-mail voor een vaste prijs per domein per maand

MX-Relay is de meest transparante aanbieder van hosted spam filtering oplossingen in de Benelux. Eén vast bedrag per maand, per domein, en géén setup kosten. Ook extra kosten voor dataverbruik wordt niet doorberekend. Elk aangemeld domein kan 30 dagen gratis worden beschermd door MX-Relay. Wij hanteren een fair use policy m.b.t. het aantal users per domein.

Onze outbound service is geschikt voor bedrijven welke niet meer dan 40.000 mails per maand versturen. Wilt u meer e-mails versturen, dan verwijzen wij u naar onze SMTP service.

Vraag direct prijsinformatie aan

VOORDELEN

PROVIDERS BLOKKEREN SMTP

Veel internet providers blokkeren de standaard SMTP poort, waardoor u geen mail kunt versturen. Via MX-Relay kunt u heel eenvoudig mail aanbieden op een andere poort. Dit stelt u in staat om gewoon verder te werken.

BESCHERM UW REPUTATIE

Filter ook al uw uitgaande mailverkeer op spam en virussen. MX-Relay gebruikt hiervoor de spamfilter technologie van Barracuda Networks. MX-Relay heeft speciale, uitgaande clusters op meerdere locaties.

SCANNERS

Maakt u gebruik van een document scanner, maar beschikt u niet over een mailserver om uw scanner ook te laten verzenden? MX-Relay geeft u heel eenvoudig deze mogelijkheid!

EERSTE 30 DAGEN GRATIS TESTEN

Voor alle aanmeldingen van domeinen geldt een 30 dagen geheel vrijblijvende proefperiode. Na inschrijving ontvangt u inloggegevens en instructies om het filter voor uw domein te activeren. Loopt u tegen problemen aan? Ons support team staat voor u klaar.

INBOUND E-MAIL PROTECTION

Nooit meer last van spam in uw mail dankzij MX-Relay. Wij bieden u de meest geavanceerde spamfilter oplossing voor uw business. Onze spamfilters werken met elke mailserver. De meeste cyberaanvallen beginnen met een gerichte e-mail die tot aanzienlijke (financiële) schade en gegevensverlies kan leiden. MX-Relay beveiligt uw e-mail infrastructuur en beschermt hiermee gebruikers, gegevens en uw organisatie.

Inkomende E-mailbescherming

SMTP SERVICE

Als uw server niet als betrouwbaar te boek staat, zullen bijna alle standaard mailservers uw berichten vertragen. Door gebruik te maken van de SMTP service van MX-Relay worden uw e-mails als betrouwbaar gezien door alle mailservers, en zal dit uw e-mail deliverability verhogen. MX-Relay levert dus een betrouwbare en kosteneffectieve SMTP service. Wij zorgen ervoor dat uw e-mails op professionele manier verstuurd worden.

SMTP Service
30 dagen gratis

Probeer 30 dagen gratis

Het meest eenvoudige en betrouwbare e-mail beveiligingssysteem van het web. Gericht op de totale e-mail infrastructuur, met focus op spam & malware, fraudebescherming en bewustzijn van gebruikers en organisaties. Probeer het nu zelf.

Meer weten over onze diensten?

Voor vragen of advies over de juiste dienst zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

MX-Relay
Telefoonummer:

(+31) 70 415 4839

Adres: Taag 77, 2491 CS, Den Haag, Nederland
E-mail: info@mx-relay.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.