Cloud Archiving: Test 30 dagen gratis

U kunt met onze 30 dagen trial geheel kosteloos het gemak en de zekerheid van Cloud Archiving ervaren. Vul het formulier op onze website in en vraag de trial direct aan!

Cloud Archiving

Cloud Archiving biedt bedrijven de mogelijkheid om al hun digitale communicatie en belangrijke bestanden op effectieve wijze op te slaan en te beheren. Alle zakelijke communicatie wordt opgeslagen in het originele formaat en kan op elk moment snel en gemakkelijk worden gezocht en opgehaald.

Al uw e-mails worden gearchiveerd zonder dat u een e-mailclient of serversoftware hoeft te installeren. De operationele kosten blijven hierdoor laag en voorspelbaar. De Cloud Archiving Service biedt onbeperkte opslagruimte per gebruiker. U betaald enkel voor het aantal gebruikers van wie de e-mail moet worden gearchiveerd. Er zijn geen kosten verbonden aan het bewaren van gegevens in inactieve mailboxen, het importeren van bestaande gegevens in de service of het exporteren van gegevens indien nodig.

Lees meer informatie op Cloud Archiving website of vraag direct een trial aan en probeer het 30 dagen gratis!

Lees meer

Voordelen Cloud Archiving Service

  • Eenvoudige prijs per gebruiker zonder extra kosten
  • Geen hardware of software vereist
  • Geautomatiseerde setup voor snelle implementatie
  • Outlook-invoegtoepassing voor gecombineerd zoeken in postvakken en archieven
  • Mobiele apps voor toegang vanaf Android en iOS
  • Geautomatiseerde detectie en import van PST’s
  • unlimited opslag en data retentie
Lees meer

Waarom is de oplossing zo efficiënt?

Met Cloud Archiving kunnen bedrijven hun zakelijke communicatie efficiënt beheren, waardoor ze besparen op opslagkosten en de productiviteit verbeteren terwijl ze ook beter alle voorschriften kunnen naleven. Alle e-mails worden gearchiveerd zonder dat u een e-mailclient of serversoftware hoeft te installeren. De operationele kosten blijven laag en voorspelbaar, terwijl de overhead van de ondersteuning praktisch verdwijnt. Bovendien maakt een gecentraliseerd beheer via de Cloud Control-portal de service eenvoudig in gebruik.

Voordelen van Cloud Archiving

Wanneer is e-mail archiveren verplicht

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan IT processen. Elke onderneming, zowel bedrijven als zzp’ers, zijn wettelijk verplicht om hun e-mailberichten, maar ook documenten en andere digitale data zoals elektronische bankafschriften, agenda’s, correspondentie, software en databestanden te bewaren. Zodra een e-mail informatie bevat die voor het werk van belang is, moet deze gearchiveerd worden. De wettelijke bewaarplicht voor het bewaren van facturen en overeenkomsten is zeven jaar. Dit maakt e-mail archivering geen vrijblijvende aangelegenheid, maar een noodzakelijkheid.

Integratie

Cloud Archiving kan worden geïntegreerd met Office 365, Exchange en andere e-maildiensten om een compleet cloud gebaseerd archief te bieden zonder dat extra hardware of software voor de klant vereist is. Dankzij een invoegtoepassing voor Outlook, mobiele apps voor iOS en Android en een speciale webinterface kunnen eindgebruikers alle berichten ophalen en herstellen die ooit zijn verzonden of ontvangen, zelfs als ze van de e-mailserver zijn verwijderd. Door uw email in de cloud op te slaan voorkomt u problemen met opslag op lokale servers en overbelasting van de lokale e-mailinfrastructuren.

Waarom geen Backup als archief

Er zijn 2 flinke bezwaren om een backup als archief te gebruiken: Zoeken in backups is heel lastig. Backups zijn slecht doorzoekbaar. Bewaarde administratie moet in te zien zijn, en dat is met backups maar beperkt het geval. Daarnaast worden backups niet geconverteerd (archieven wel). Een echt archief wordt meegenomen bij een eventuele conversie naar een nieuw systeem. Dus wanneer het bedrijf overschakelt op een nieuw systeem, is de backup waardeloos. Voor de backup is dat misschien niet zo van belang, maar voor een ‘backup-als-archief’ wel.

Ongelimiteerde opslag

Onze Cloud Archiving Service biedt onbeperkte opslag per gebruiker. U betaalt voor het aantal gebruikers van wie de e-mail moet worden beschermd. Er zijn geen kosten verbonden aan het bewaren van gegevens in inactieve mailboxen, het importeren van bestaande gegevens in de service of het exporteren van gegevens indien nodig. Onze services zijn onderdeel van een centraal cloud platform en zeer geschikt om gecombineerd af te nemen. Onze Office365 services kunnen worden beheerd vanuit 1 omgeving.

Meer weten over onze diensten?

Voor vragen of advies over de juiste dienst zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

MX-Relay
Telefoonummer:

(+31) 70 415 4839

Adres: Taag 77, 2491 CS, Den Haag, Nederland
E-mail: info@mx-relay.com