Spam Blokkeren met de Spam Blocker: MX-Relay

Spam blokkeren / Spam blocken met Inbound E-Mail Protection

Spam blokkeren, bestrijden en voorkomen met onze Spam Blocker services

MX-Relay Inbound E-mail Protection en spam blocker

Alles wat nodig is voor het blokkeren van spam in een onbezorgde en volledig spam-, virus en malware vrije mailomgeving met de spam blocker MX-Relay. MX-Relay beschermt e-mails en blokkeert spam met een geavanceerd 12-laags beveiligingssysteem.

Gedreven door het feit dat online aanvallen nog steeds beginnen met één simpele e-mail; aanvallen die uiteindelijk bedrijfsactiviteiten kunnen verstoren, financiële schades kunnen veroorzaken en zelfs de bedrijfsintegriteit in gevaar kunnen brengen. Wij bieden u de meest geavanceerde spamfilter voor het blokkeren van spam in uw e-mailinbox. Onze spamfilters werken met elke mailserver. MX-Relay beveiligt uw e-mail infrastructuur en beschermt hiermee gebruikers, gegevens en uw organisatie.

Een nieuwe aanpak van e-mailbeveiliging en anti-spam bestrijding

Het bieden van e-mailservice voor uw klanten kan gecompliceerd zijn. Denkt u maar aan de nauwkeurigheid van spamfilters, false positives, malware-infecties, niet-reagerende ondersteuning en niet voor de hand liggende beslissingen over welke regelsets u kunt gebruiken. We hebben met MX-Relay een inkomende filtering gebouwd om het gebruik zo eenvoudig te maken. Zo hebt u een gehoste e-mailbeveiligingsservice die uw eindgebruikers beschermt tegen ongevraagde e-mails gericht op uw netwerk en postvakken. Het is beschikbaar voor bedrijven van elke omvang.

Inbound e-mail protection, meer dan alleen anti-spam blokkeren

Een standaard anti-spam functionaliteit omvat vaak 1 enkele beveiligingslaag. Dit biedt voor veel organisaties vaak onvoldoende bescherming. MX-Relay beschermt de e-mailservers met 12 beveiligingslagen. De verschillende lagen zorgen voor bescherming tegen spam, malware, virussen, phishing en Denial of Service (DoS) aanvallen. Een inkomende mail wordt gescand, gefilterd en gecontroleerd op zowel nieuwe, als bekende spam aanvallen, virussen en administrator beveiligingsovertredingen, gebaseerd op standaardwaarden en op de voorkeuren van de gebruiker. Wij bufferen daarnaast al uw e-mail, als de mailserver even een storing heeft.

Probeer 30 dagen gratis

Het meest eenvoudige, betrouwbare en totale anti-spam beveiligingssysteem van het web. Voor het volledige blokkeren van spam, gericht op de totale e-mailinfrastructuur, met focus op fraudebescherming, spam & malware en bewustzijn van gebruikers en organisaties. Probeer het nu zelf.

SpamExperts in blokkeren & bestrijding van Spam

Al ruim 15 jaar beschermen onze spamexperts mailservers tegen spam, virussen en malware. Onze spamexperts helpen u bij de implementatie van MX-Relay in uw IT-omgeving en voor ondersteuning kunt u altijd bij ze terecht. MX-Relay is een volledig Nederlandse dienst en host oplossingen vanuit datacenters in Nederland.

 

Spamblocker & Inbound E-mail Protection voor een vaste prijs per domein per maand

MX-Relay is de meest transparante aanbieder van hosted spam filtering oplossingen in de Benelux. U betaalt een vast bedrag per maand, per domein. Er zijn géén setup kosten en er wordt niets extra berekend voor de hoeveelheden afgeleverde e-mail. Ook extra kosten voor dataverbruik worden niet doorberekend. Elk aangemeld domein kan 30 dagen gratis worden beschermd door MX-Relay. Wij hanteren een fair use policy m.b.t. het aantal users per domein.

WERKWIJZE SPAM BLOKKEREN & EMAIL BESCHERMING

ALTIJD UP-TO-DATE

U beschikt na aanmelden over uw eigen admin panel die intuïtief is en alle denkbare configuratie opties heeft. MX-Relay wordt 24 uur per dag geüpdatet met de laatste spam, trojan en virus informatie waardoor uw mailverkeer 99% spam- en virus vrij is. Ook heeft u zo een compleet overzicht van alle ontvangen berichten.

REDUNDANTIE EN MAIL BAGGING

Uw mail wordt door MX-Relay tot 96 uur bewaard vanaf het moment dat uw mailserver niet beschikbaar is. Een aantal klanten gebruiken MX-Relay om deze reden als een tweede MX-record. Het is dus mogelijk alle MX-records naar de oplossing te laten wijzen of de eerste naar de eigen mailserver en een tweede via MX-Relay, waardoor u compleet redundant bent.

MX-RELAY CLUSTERS

MX-Relay beschermt uw Mail Server en netwerk door mailverkeer in de cloud te filteren. Dit doen we met Spam Filter technologie van Barracuda Networks. MX-Relay heeft clusters op meerdere locaties. Werkplekken binnen uw organisatie zijn na het aanmelden van uw domein vrijwel helemaal spam en virus vrij.

EERSTE 30 DAGEN GRATIS TESTEN

Voor alle aanmeldingen van domeinen geldt een 30 dagen geheel vrijblijvende proefperiode. Na het inschrijven ontvangt u inloggegevens voor de admin panel en instructies om het filter voor uw domein te activeren. Hierna heeft u toegang tot uw eigen admin panel, waar u naar eigen wens aanpassingen kunt maken.

MX-Relay uitgelegd in één minuut!

MX-Relay méér dan alleen spam blokkeren!

De meeste online spamblocker aanbieders en Office 365 hebben standaard slechts één anti-spam functionaliteit dat omvat 1 enkele beschermingslaag. Dit biedt de meest organisaties voor zowel inkomende als uitgaande mail onvoldoende bescherming. Met MX-Relay heeft u een 12-laags e-mailbeveiliging, waarmee uw organisatie tegen de spam, virussen, malware en zelfs phishing beschermd. Geniet met MX-Relay van totale e-mailbescherming met onze inkomende e-mail filtering , uitgaande e-mail filtering en smtp service.

12 Beschermingslagen

OUTBOUND E-MAIL PROTECTION

Steeds vaker staan geïnfecteerde mailservers of computers binnen uw netwerk zonder dat u het weet spam en/of malware te versturen. Met alle gevolgen van dien! U komt op een blacklist en niemand kan meer e-mail versturen. De beheerders moeten de geïnfecteerde computers opzoeken en de ongewenste software verwijderen. Dit kan u veel tijd en geld kosten. Bescherm dus ook al uw uitgaande e-mail!

SMTP SERVICE

Als uw server niet als betrouwbaar te boek staat, zullen bijna alle standaard mailservers uw berichten vertragen. Door gebruik te maken van de SMTP service van MX-Relay worden uw e-mails door alle mailservers als betrouwbaar gezien en wordt e-mail deliverability verhoogd. MX-Relay levert dus een betrouwbare en kosteneffectieve SMTP service. Wij zorgen ervoor dat uw e-mails op professionele manier verstuurd worden.

Meer weten over onze diensten?

Voor vragen of advies over de juiste dienst zijn wij te bereiken via onderstaande gegevens.

MX-Relay
Telefoonummer:

(+31) 70 415 4839

Adres: Taag 77, 2491 CS, Den Haag, Nederland
E-mail: info@mx-relay.com