Stappenplan

Download hier ons stappenplan

Nooit meer last van spam in uw mail dankzij MX-Relay. Wij bieden u de meest geavanceerde spamfilter oplossing voor uw business. Onze spamfilters werken met elke mailserver. De meeste cyberaanvallen beginnen met een gerichte e-mail die tot aanzienlijke (financiële) schade en gegevensverlies kan leiden. MX-Relay beveiligt uw e-mail infrastructuur en beschermt hiermee gebruikers, gegevens en uw organisatie.

Lees meer

Probeer 30 dagen gratis

Een schoon netwerk verhoogt de reputatie. Een gecompromitteerd account of gecompromitteerde gebruiker in uw netwerk die spam verstuurt kan de reputatie van uw IP-adres beschadigen en de e-mail continuïteit voor alle gebruikers in uw netwerk nadelig beïnvloeden. MX-Relay beschermt uw e-mailreputatie door te voorkomen dat uw domein niet op een blacklist komt. Dit alles voor een vaste prijs per maand, per domein.

Lees meer

Probeer 30 dagen gratis

Als uw server niet als betrouwbaar te boek staat, zullen bijna alle standaard mailservers uw berichten vertragen. Door gebruik te maken van de SMTP service van MX-Relay worden uw e-mails als betrouwbaar gezien door alle mailservers, en zal dit uw e-mail deliverability verhogen. MX-Relay levert dus een betrouwbare en kosteneffectieve SMTP service. Wij zorgen ervoor dat uw e-mails op professionele manier verstuurd worden.

Lees meer

Probeer 30 dagen gratis