Blijf verbonden en productief tijdens een Office 365 storing

In het geval van uitval van een mailserver, een storing bij Microsoft Office365 of verlies van connectiviteit, zorgen wij met een continuïteit garantie ervoor dat de e-mailactiviteiten doorgaan door over te schakelen naar onze cloudgebaseerde e-maildienst. Met een noodpostvak kunnen gebruikers e-mails blijven verzenden en ontvangen, zodat ze productief blijven totdat uw primaire servers weer online zijn.

Microsoft bevestigt: Wederom een storing bij Outlook

“We hebben bericht gekregen dat mensen problemen ondervinden met hun Exchange Online-accounts via Outlook op het web.” Het bedrijf zegt dat gebruikers over de hele wereld getroffen zijn. Hoe de storing is ontstaan, is niet bekend. Ook is niet duidelijk wanneer de problemen worden opgelost. Twee dagen geleden had Office 365 ook al een grote wereldwijde storing. Daardoor konden mensen urenlang niet inloggen bij verschillende Microsoft-diensten. De storing ontstond door een verandering die in achterliggende systemen was doorgevoerd.

Met de e-mail continuity van MX-Relay Pro voorkomt u problemen en achterstand in uw bedrijf. E-mail continuïteit is een onderdeel van onze MX-Relay Pro service. Naast de bescherming van uw mail blijft u dus ook verbonden en productief tijdens downtime.

30 dagen trial

Los het op met MX-Relay Pro

Bent u op zoek naar uitgebreidere rapportage mogelijkheden, In- en Outbound berichten inzichtelijk kunnen maken in het berichtenoverzicht, en versleutelde e-mail versturen en ontvangen? Probeer dan nu MX-Relay Pro! Met onze service bent u gewoon bereikbaar, ook in geval van uitval van een mailserver, een storing bij Microsoft Office365 of verlies van connectiviteit.

Probeer onze service 30 dagen gratis en ervaar het zelf!

30 dagen trial

Hoe werkt het

Wanneer e-mailcontinuïteit en spooling zijn ingeschakeld, controleert de Barracuda e-mailbeveiligingsservice voortdurend de aangewezen mailserververbindingen. Wanneer de service vaststelt dat een mailserver offline is, begint de wachtrij onmiddellijk en begint de e-mailcontinuïteit 10 minuten later. De Barracuda Email Security Service gaat vervolgens door met het controleren van de beschikbaarheid van de toegewezen mailserver totdat de verbinding is hersteld. Zodra de service bepaalt dat spooling is gestopt en e-mail stroomt, blijft e-mailcontinuïteit tot een uur actief nadat spooling is gestopt en e-mail wordt verzonden.

Afbeelding 1. Er zijn aangewezen mailservers beschikbaar, mail loopt.

Afbeelding 2. Aangewezen e-mailservers zijn niet beschikbaar, e-mailcontinuïteit is ingeschakeld.

Wanneer e-mailcontinuïteit is geactiveerd, kunnen gebruikers hun berichten blijven bekijken in het berichtenlogboek. Naast de standaard berichtacties in de weergave message log, kunnen gebruikers een nieuw bericht opstellen en een bericht doorsturen of beantwoorden. Berichten worden weergegeven in de berichtenlogboeken van de accountbeheerder, domeinbeheerder, ontvanger en afzender wanneer e-mailcontinuïteit actief is.

Automatische deactivering

Als e-mailcontinuïteit actief is en er gedurende 15 minuten of langer geen spoolberichten worden ontvangen, wordt e-mailcontinuïteit automatisch uitgeschakeld.

91% van alle cyberaanvallen begint met een e-mail

Stop advanced threats met de e-mail security van MX-Relay Pro. Bescherm uw gebruikers en bedrijf tegen spam en malware, maar ook tegen geavanceerde bedreigingen zoals gerichte spearphishing en ransomware. Naast de bescherming van uw mail blijft u dus ook verbonden en productief tijdens downtime.