7 voordelen e-mailbeveiliging in de cloud

Er zijn momenteel meer dan 225 miljoen mensen die Office 365 gebruiken. Volgens de laatste gegevens blijft Microsoft bijna 3,5 miljoen Office 365-gebruikers per maand toevoegen, en dit aantal blijft waarschijnlijk stijgen naarmate meer bedrijven hun thuiswerkkracht uitbreiden.

E-mailbeveiliging in de cloud zoals MX-Relay Pro kan niet alleen de e-mailbeveiliging optimaliseren voor degenen die Office 365 gebruiken (of andere e-mailproviders in de cloud), maar biedt ook extra voordelen voor organisaties die Exchange nog steeds op locatie gebruiken. Lees hieronder dé 7 voordelen:

Dé 7 voordelen van e-mailbeveiliging in de cloud

1. Snellere implementatie en continue systeemupdates

SaaS-oplossingen zoals MX-Relay Pro zijn snel op te zetten en ontvangen continue software- en beveiligingsupdates zonder enige downtime. Migreren vanaf een lokale e-mailbeveiligingsoplossing, zoals Barracuda Email Security Gateway, is een snel en eenvoudig proces dat u in twee stappen doet.

2. Reorganisatie van IT-middelen

Omdat u geen hardware hoeft te onderhouden, kan het IT-team focussen op meer strategische initiatieven, zoals training voor gebruikersbewustzijn en proactief opsporen van bedreigingen.

3. Geen verborgen kosten

MX-Relay Pro heeft een vaste prijs per gebruiker met maandelijkse of jaarlijkse betalingen. Omdat er geen hardware is, zijn er geen extra investeringen in infrastructuur nodig en krijg u niet te maken met ongeplande onderhoudskosten.

4. Gemakkelijk op te schalen

Licenties per gebruiker betekenen dat u naarmate uw bedrijf groeit, naar behoefte gebruikers kunt toevoegen. Omdat er geen hardware geüpgraded hoeft te worden, zal het toevoegen van gebruikers aan uw e-mailbeveiligingsplan geen extra belasting voor uw IT-middelen opleveren.

5. Stroomlijn de verkeersstroom

Als u bent gemigreerd of van plan bent te migreren naar een in de cloud gehoste e-mailprovider, heeft het niet veel zin om uw inkomend en uitgaand SMTP-verkeer naar een lokale beveiligingsoplossing te pushen. Bewaar uw e-mail in de cloud en verminder mogelijke latentie of onnodige belasting van uw netwerkfirewall.

6. Blijf compliant

Sommige SaaS-e-mailbeveiligingsoplossingen bieden ook functies die bedrijven helpen compliant te worden en te blijven. Cloud Archiving biedt onbeperkte archivering op de cloud met krachtige eDiscovery en een volledige continuïteitservice om uw bedrijf te allen tijde draaiend te houden.

7. Toegang tot geavanceerde e-mailbeveiliging

Naarmate e-mailbeveiliging in de cloud populairder wordt investeren beveiligingsleveranciers meer in innovatie op het gebied van cloudbeveiliging. Dit resulteert in geavanceerde beveiligingsfuncties voor e-mail in de cloud.

Met onze extra diensten profiteert u van geavanceerde filtermogelijkheden en CPU-emulatie sandboxing. Office 365-gebruikers kunnen Office365 Inbox Defense verkennen, dat een API-gebaseerde inbox-verdediging biedt voor extra bescherming tegen dé 13 e-mailbedreigingen.

Overweegt u de overstap na het lezen van dé 7 voordelen van e-mailbeveiliging in de cloud? Lees hieronder meer over onze diensten en vraag direct een 30 dagen trial aan!

30 DAGEN TRIAL

MX-Relay Pro E-mail Security

Stop advanced threats met de e-mail security van MX-Relay Pro. Bescherm uw gebruikers en bedrijf tegen spam en malware, maar ook tegen geavanceerde bedreigingen zoals gerichte spearphishing en ransomware. Met onze service bent u altijd bereikbaar, ook in geval van uitval van een mailserver, een storing bij Microsoft Office365 of verlies van connectiviteit.

30 DAGEN TRIAL
30 DAGEN TRIAL

Cloud archiving

Cloudgebaseerde archivering voor compliance en e-discovery. Cloud Archiving integreert met Office 365, Exchange en andere e-maildiensten om een
cloudgebaseerd archief te bieden zonder gebruik van extra hardware of software.

30 DAGEN TRIAL
30 DAGEN TRIAL

Office365 Backups

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups

Met Office365 backups maakt u automatisch back-ups van alle e-mail, OneDrive for Business en SharePoint data naar de Cloud. Waar nodig kunt u uw data in een paar muisklikken weer terugzetten. Hierdoor bent u 24/7 beveiligd tegen hacks en ongewenste verwijdering.

30 DAGEN TRIAL
30 DAGEN TRIAL

stop phishing Met inbox defense

Stop phishing met Office365 Inbox Defense. Inbox Defense detecteert bedreigingen die traditionele e-mail security gateways niet kunnen herkennen. Ervaar het nu 30 dagen gratis!

30 DAGEN TRIAL