Sinds onze filters een nieuwe firmware hebben worden domeinen zoals gmail en hotmail.com etc etc. geblokkeerd. Het spf record komt niet overeen.

Verboden SMTP externe mail

I.v.m. spampreventie (onder andere Phishing en malware) is het verboden om onze smtp te gebruiken met een mailadres die niet op 1 van onze servers/ dns geïnstalleerd is en draait. Dit betekent dus, als je mailt vanaf bijvoorbeeld Gmail, Outlook, Hotmail, enzovoorts, in een mailprogramma zoals Outlook of Mac Mail, en je gebruikt hiervoor onze uitgaande smtp dan wordt deze geblokkeerd en zal niet bij de ontvanger aankomen.

Voor Gmail, Outlook, Hotmail, enzovoorts gebruik je hun eigen smtp (mailconfig.nl) en voor mailadressen met de bij mx-relay aangemelde domeinnamen en bijhorende mailadressen gebruik je outbound01.mx-relay.com (tenzij anders is aangegeven).. Er zijn geen uitzonderingen en omwegen mogelijk en zullen wij niet toestaan en als nodig verder blokkeren.

Alle mails verzonden via smtp blijven wel binnenkomen op de genoemde mailservers en bij alle ontvangers van alle mailadressen mits legitiem.

Niet legitieme mail wordt altijd geblokkeerd en tegengehouden door onze geavanceerde spamfilters.