Berichten die worden tegengehouden met reden: ‘ZeroHour Intent’ bevatten een deel van een domein/URL waar Barracuda malware vanaf ziet komen. ALs u de header informatie van het bericht gevonden heeft, ziet het er zo uit:

Het betreffende domein ‘hot-beauty.cn’ op de whitelist zetten heeft hier geen zin. Er kunnen namelijk virussen in het bericht zitten en die wilt u niet op uw netwerk hebben.

U kunt naar de volgende Barracuda website gaan om na te gaan of het domein momenteel nog op de intent lijst staat en om een verzoek te doen om er af te komen. Type dus onder ‘lookup’ het deel van het domein in:

In dit voorbeeld staat het domein dus nog altijd op de Barracuda Intent lijst. Neem in dat geval contact op met intent@barracuda.com voor meer informatie en een eventueel removal request.

Vaak is het niet uw eigen ( of klant ) domein, maar de ontvangende derde partij die op deze lijst staat. Eigenlijk is het dus de verantwoordelijkheid van die partij om van deze lijst af te komen. Immers, alle Barracuda gebruikers over de hele wereld zullen momenteel geen e-mail meer ontvangen.