Omzet verhogen met MX-Relay voor IT en MSP

Omzet verhogen? Word ook reseller met toegevoegde waarde!

Breid uw dienstenaanbod uit door MX-Relay op te nemen in uw IT managed services. Promoot de meest toonaangevende e-mailbescherming oplossing van Nederland en geeft uw bedrijf een omzet-boost. Daarbij word ook nog eens de beveiliging van alle e-mails voor uw klanten direct verhoogt door ons 12-laags security systeem. Speciaal ontwikkelt voor de beste bescherming bij inkomende e-mails, uitgaande e-mails en smtp.

Omzet verhogen? Download onze whitepaper!

MX-Relay is een eenvoudig te gebruiken en in te richten voor online / offline verkoop en klantenondersteuning. Laten we samen onze krachten bundelen en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen. Als officiële reseller van MX-Relay levert u toegevoegde waarde aan uw klanten met een dienst waar u niet naar om hoeft te kijken en waar makkelijk geld mee te verdienen is.

  • Kostenbesparing en een betere e-mailbescherming (inbox/outbox/smtp).

  • Verhogen van compliancy in cyber security.

  • Betere risicobeheersing en beheer.

  • Volledig Nederlandstalig bedrijf is.

  • Al uw data blijft in Nederland.

  • Geen hardware of software installatie

  • 100% in de cloud, snel, eenvoudig & betrouwbaar.

Onmisbaar als added value partner voor IT & MSP

Als IT bedrijf bent u op zoek naar een partij die toegevoegde waarde levert voor uw klanten. Met MX-Relay kiest u voor kennis, bekwaamheid, redundantie en een volledig klantgerichte e-mail beveiligingsoplossing. U hoeft bovendien geen hardware of software te installeren, MX-Relay is 100% cloud en future-proof.

Download: Business Case PVH Automatisering

MX-Relay denkt als partner met u mee

Wat betekenen deze voordelen voor u? MX-Relay is niet alleen maar een e-mailadres of telefoonnummer waar u vragen kunt stellen, maar een partner die meedenkt met de IT-omgeving van uw klanten en advies geeft over de ideale situatie.

Wij zijn er trots op dat we onze resellers een toegevoegde waarde kunnen bieden waarmee wij de tijd en ruimte nemen om meedenken naar een ideale situatie en die realiseren. MX-Relay streeft ernaar om een intensieve, vertrouwelijke relatie op te bouwen met haar klanten om zo van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor het bedrijfssucces. Kiest u voor MX-Relay dan kiest u voor kennis, bekwaamheid, redundantie en een volledig klantgerichte oplossing. 

Future-proof met Nederlandse datacenters

Met MX-Relay beschikt u over een redundante oplossing, met clusters in verschillende datacenters in Nederland. Hierdoor is downtime nooit meer een probleem.

Door de combinatie van zeer betrouwbare en bewezen technologieën en de jarenlange ervaring van onze spamexperts, heeft MX-Relay een assortiment van hoogwaardige e-mail beveiligingsoplossingen samengesteld om uw klanten hiertegen te beschermen.

MX-Relay beschermt de e-mailservers met 12 beveiligingslagen. De verschillende lagen zorgen voor bescherming tegen spam, malware, virussen, phishing en Denial of Service (DoS) aanvallen. Een inkomende mail wordt gescand, gefilterd en gecontroleerd op zowel nieuwe, als bekende spam aanvallen, virussen en administrator beveiligingsovertredingen, gebaseerd op standaardwaarden en op de voorkeuren van de gebruiker. Wij bufferen daarnaast alle e-mail, als de mailserver niet bereikbaar is.

Succesvol en gemakkelijk meer omzet generen

Uiteindelijk is het succes bij onze partners en hun klanten het succes voor MX-Relay. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn met onze dienst, ondersteuning en uiteraard ook met het feit dat ze op ons kunnen rekenen. We zien dat bedrijven hierdoor hun dienstverlening en kwaliteit weten te verhogen en hiermee de ICT naar een hoger level tillen.

Door samen te werken en daarin de juiste stappen te zetten die passen bij de organisatie, genieten beide partijen van het behaalde succes. Door onze kennis van IT, die altijd up-to-date is, kunnen wij onze moderne oplossing toepassen in elke omgeving en daardoor van toegevoegde waarde zijn. Meld u nu online aan voor ons reseller programma of lees meer over de mogelijkheden met MX-Relay in één van onze whitepapers.

MX-Relay onmisbaar in uw IT services