Zorg dat uw e-mails altijd afgeleverd worden!

De SMTP service van MX-Relay zorgt ervoor dat u kunt genieten van hogere afleverratio’s. Als uw server niet als betrouwbaar bekend staat, zullen bijna alle standaard mailservers uw berichten vertragen. In het beste geval zullen uw e-mails naar een grey list of spamfilter verdwijnen en in het ergste geval zullen de berichten geweigerd worden.

E-mailservers zoals hotmail, gmail en comcast hanteren erg strikte regels vanwege het spam gedrag van hun gebruikers. Hierdoor komt het vaak voor dat gewone e-mails in spam folders belanden. Door gebruik te maken van MX-Relay SMTP Service worden uw berichten door alle e-mailservers als betrouwbaar gezien en dit zorgt voor een hogere afleverratio.

De 5 voordelen van onze SMTP dienst

Hieronder zetten we nog alle vijf de voordelen op een rij. Voor alle functionalteiten en mogelijkheden, download dan onze handige productpaper: SMTP Service van MX-Relay.

  • Vaste lage prijs per maand

  • Geen hardware om aan te schaffen en 100% cloud

  • Werkt met iedere SMTP mail server

  • Transparante prijzen

  • Up and running in 10 minuten

MX-Relay levert een betrouwbare en kosteneffectieve SMTP service waarmee uw e-mails op een professionele manier verstuurd worden. Bent u benieuwd geworden naar onze SMTP Service? Vraag dan direct een 30 dagen trial aan.