Vanaf heden kunnen Office365 gebruikers ook Outbound regelen via Mx-Relay. Voorheen was alleen Inbound via Mx-Relay mogelijk voor Office365 gebruikers.

Grote hoeveelheden mail versturen wat problemen oplevert is helaas een veelvoorkomend probleem bij Microsoft Office 365 gebruikers. Wanneer u kiest voor Outbound van Mx-Relay heeft u dit probleem niet. Met Mx-Relay Outbound kunt u gemakkelijk veel mail tegelijkertijd versturen.

Bij het versturen van e-mail wordt vaak niet gedacht aan zwakheden in het netwerk als onbeveiligde draadloze verbindingen of firewalls waarmee allerlei apparaten outbound SMTP kunnen uitzenden, waardoor spam of malware door uw netwerk kan worden uitgezonden. Met alle gevolgen van dien! U komt op een blacklist terecht waardoor het niet meer mogelijk is om nog e-mails te versturen. De beheerders moeten de geïnfecteerde computers opzoeken en de ongewenste software verwijderen. U bent soms dagen bezig om weer van de blacklist af te komen. Kortom, het kost veel tijd en geld.

Een gecompromitteerd account of gecompromitteerde gebruiker in uw netwerk die spam verstuurt kan de reputatie van uw IP-adres beschadigen en de e-mail continuïteit voor alle gebruikers in uw netwerk nadelig beïnvloeden. MX-Relay zorgt voor een schoon netwerk en beschermt uw e-mailreputatie. Mx-Relay Outbound e-mail beschermt uw e-mailreputatie en is nu ook beschikbaar voor Office365!

DOWNLOAD PDF

MX-Relay configureren voor uw Office 365 omgeving
In dit stappenplan laten we zien hoe je MX-Relay en Office 365 moet configureren

DOWNLOAD PDF

MX-Relay zorgt voor een schoon netwerk, beschermt uw e-mailreputatie en zorgt dat e-mails beveiligd zijn en aankomen! Wenst u gebruik te maken van onze diensten en wilt u er meer over weten? Neem contact op via sales@mx-relay.com of bel naar +31 (0)70 415 48 39 en vraag naar de mogelijkheden.