Den haag 1 feb. 2024 – MX-Relay, de toonaangevende aanbieder van digitale communicatieoplossingen, kondigt met trots de lancering aan van zijn geavanceerde nieuwe platform, dat een nieuw tijdperk inluidt voor zakelijke communicatie. Deze aanzienlijke upgrade belooft niet alleen verbeterde prestaties en efficiëntie maar zet ook een grote stap voorwaarts in gepersonaliseerde branding en gebruiksgemak.

Verbeterde Snelheid en Efficiëntie: Het nieuwe platform van MX-Relay is ontworpen om te voldoen aan de groeiende eisen van de moderne digitale wereld, met snellere verwerkingstijden en een robuuste, continu ontwikkelende omgeving die alle communicatiebehoeften overtreft.

Gepersonaliseerde Branding: In een tijdperk waarin merkidentiteit cruciaal is, biedt MX-Relay nu de mogelijkheid voor klanten om hun eigen logo en branding toe te passen op hun communicatieplatform. Dit versterkt niet alleen de zichtbaarheid van het merk maar verhoogt ook het vertrouwen bij eindgebruikers.

Gedetailleerd Inzicht en Flexibele Verzendopties: Met uitgebreide inzichten in in- en outbound verkeer en flexibele verzendopties, waaronder ondersteuning voor IPv6 en DKIM signing, biedt MX-Relay bedrijven de tools die ze nodig hebben om hun communicatie te optimaliseren en beveiligen.

Vereenvoudiging van Facturatieprocessen: MX-Relay introduceert ook verbeterde facturatieprocessen met één duidelijke factuur per maand en de optie voor automatische incasso, wat het beheer van financiën vereenvoudigt en stroomlijnt.

Een Soepele Overgang: De migratie naar dit nieuwe en verbeterde platform is gepland voor het eerste kwartaal van 2024. MX-Relay is toegewijd aan het ondersteunen van zijn klanten bij elke stap, om een naadloze en efficiënte overgang te garanderen.