MX-Relay voorkomt problemen bij email beveiliging

Veelvoorkomende e-mail beveiliging problemen (en hoe deze op te lossen)

Welk probleem u ook heeft op het gebied van e-mail beveiliging, er is altijd een oplossing voorhanden. Echter, kan het moeilijk zijn om de juiste oplossing te vinden en vooral bij het toepassen ervan kunt u op problemen stuiten. Wat gaat er dan mis? In dit artikel beschrijven wij een een aantal veelvoorkomende problemen rondom e-mail beveiliging, inclusief de oplossingen welke MX-Relay hiervoor kan bieden.

EMAIL PROBLEMEN OPLOSSING MX-RELAY VOORDELEN OPLOSSING
Hoge kosten voor investering eigen oplossing Hou de kosten zéér laag en volledig in de cloud. Geen investering nodig, lage prijs per maand.
Stop spam in mijn mailbox! MX-Relay ontdekt direct nieuwe patronen en identificeert afwijkingen. Betaal eenvoudig een vast maandelijks bedrag op basis van het aantal domeinen.
Altijd op ondersteuning wachten en geen echt persoon spreken. Per mail en telefoon contact met een echt persoon. Een echt persoon, die vragen zo snel mogelijk beantwoord.
Gewenste e-mail wordt voor spam aangezien Filtert false Positives. Gewenste mail wordt niet tegengehouden.
Spammers te slim af zijn. Onze cloud netwerk past zich automatisch aan op nieuwe spam attacks. Spam en virussen gedetecteerd, voordat ze in uw mailbox belanden.
Spam en virussen detectie (vooraf) E-mail filtering met 12 beveiligingslagen. De beste beveiliging, klant tevreden.
Vast zitten aan langdurig abonnement. 30 dagen gratis trial. Eerst proberen, daarna pas betalen.

Probeer eerst zelf MX-Relay, start geheel vrijblijvend een gratis proefperiode. Meld u aan en voeg uw domeinen of dat van uw klanten toe.