Scan to email: tips voor bedrijven

Scan to email is een van de meest populaire functies op een multifunctionele printer, maar wordt vaak niet ingezet omdat gebruikers het niet lukt de gemaakte scans naar email te versturen. Het niet kunnen mailen vanuit uw printer kan verschillende oorzaken hebben.

Download Productpaper

SMTP Service van MX-Relay

Betrouwbare, krachtige, makkelijk te gebruiken SMTP service welke de afleverratio van uw marketing en transactionele e-mails maximaliseert. Download onze productpaper en leer meer over wat SMTP Service kan betekenen voor uw uitdaging in het goed bezorgen van e-mail.

Download Productpaper

Meest veelvoorkomende problemen bij scan naar e-mail

  1. Geen beschikking tot een mailserver
    Maakt u gebruik van een document scanner, maar beschikt u niet over een mailserver om uw scanner ook te laten verzenden? Met MX-Relay Outbound E-mail Protection kunt u onbeperkt mailen vanaf uw scanner. Wij leveren een betrouwbare, krachtige, makkelijk te gebruiken service.
  2. Uw domein staat op een blacklist
    Bij alle apparaten welke e-mail uitzenden, is er een risico dat spam of malware door uw netwerk wordt uitgezonden. Dit kan komen door zwaktes in het netwerk, zoals onbeveiligde draadloze verbindingen of firewalls. Als gevolg hiervan kunt u op een blacklist terecht komen waardoor het niet meer mogelijk is om nog e-mails te versturen.

Scan to email zonder problemen? MX-Relay doet het gewoon!

MX-Relay zorgt voor een schoon netwerk en beschermt uw e-mailreputatie. Het levert betrouwbare en kosteneffectieve outbound e-mail protection waarmee uw e-mails op een professionele manier verstuurd worden.

Wilt u meer weten over het succesvol afleveren van scans naar email of het zelf ervaren? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Stel uw vraag via onze livechat of probeer nu onze SMTP-service en start geheel vrijblijvend een 30-daagse trail.